Home Afiša Grigorijs Osters ‘Kaitīgi padomi’: paliec sveiks, brīvlaik!

Grigorijs Osters ‘Kaitīgi padomi’: paliec sveiks, brīvlaik!

41

Grigorijs Osters ‘Kaitīgi padomi’: paliec sveiks, brīvlaik!
Sv 01.09.2024 15:00
Kino Splendid Palace
25.00 – 30.00

Grigorijs Osters
“Kaitīgi padomi”: paliec sveiks, brīvlaik!
Jautrs koncerts bērniem un to nepaklausīgajiem vecākiem Rīgā,
01. septembrī, 15:00

01. septembrī Rīgā Grigorijs Osters sniedz kaitīgus padomus nepaklausīgiem visu vecumu bērniem! Atvadāmies no brīvlaika, neko nenožēlojot, un sagaidām JAUNO mācību GADU!
Jautrs interaktīvs koncerts bērniem un viņu nepaklausīgajiem vecākiem! Smejamies līdz vēdergraizēm un žagām, tādēļ, ka programmā iekļauts:
— pats autors sniedz vislieliskākos padomus, kā arī iepazīstina ar jauniem kaitīgajiem padomiem;
— teātra izrāde “Gulošā skaistule un Princis Modinātājs”;
— fantazētāju konkurss;
— OSTERA KLASE!
Slavenie Ostera “Kaitīgie padomi” — droši vien, ka tā ir vairāku paaudžu iemīļotā grāmata, jo tagadējie vecāki to dievināja bērnībā, cik jautri šie dzejoļi šķiet mūsdienu bērniem!
Vai esat sakravājuši portfeļus atbilstoši sarakstam? Lūk, kādi mācību priekšmeti jūs sagaida, tiekoties ar Grigoriju Osteru: saritmētika, šķaudķīmija, melkultūra, atņemšātika, baismātika, konfekšēšana, tētmammaloģija. Esat gatavi?
Skolotājām tuvumā
Neej pat nekādām —
Daudzas gudrības liekas
Ielēks tavā prātā.
Grigorijs Osters ir bērnu rakstnieks, scenārists un televīzijas raidījumu vadītājs. “Kaitīgo padomu” un pirmā bērnu hiperteksta romāna “Detalizēta pasaka” autors. Izstrādājis jautrās fizikas un matemātikas “mācību grāmatas”, kas bērnos vispirms attīsta humora izjūtu. Osters ir rakstījis scenārijus ir multfilmām “Kaķēns Vau”, “38 papagaiļi”, “Ragana ir pret!”, “Mērkaķīši” u.c.